Technischwerken.nl zet samenwerking met Technicum uitzendbureau voort in 2020

Het afgelopen jaar heeft Technischwerken.nl succesvol samengewerkt met Technicum uitzendbureau. Deze samenwerking is effectief omdat Technischwerken.nl zich vooral richt op het verstrekken van informatie over de techniek, de arbeidsmarkt en alles wat daarmee samenhangt. Wat Technischwerken.nl echter niet heeft is vacatures voor technische functies en daarnaast heeft Technischwerken.nl ook geen opleidingen in haar dienstverlening. Technicum heeft deze dienstverlening echter wel.

Technicum is een onderdeel van USG people en een VCU gecertificeerd uitzendbureau en legt de nadruk op specialisme en veiligheid in haar arbeidsbemiddeling. Daarom werkt Technicum samen met VCA gecertificeerde bedrijven. Technischwerken.nl vormt in deze samenwerking een bron van informatie over de techniek. Ook wordt op de website van Technischwerken.nl het relevante nieuws over de arbeidsmarkt up-to-date gehouden. De ontwikkelingen die bij Technicum plaatsvinden worden bovendien op Technischwerken.nl gedeeld met een groot publiek. In 2019 heeft Technischwerken.nl ruim 1 miljoen bezoekers gehad op haar website.

Velen daarvan hebben via de vacaturelink naar Technicum een nieuwe baan kunnen vinden. Ook hebben veel bezoekers via de BBL link naar Technicum een nieuwe technisch opleiding kunnen vinden. Ook in 2020 zal deze samenwerking worden voortgezet zodat zoveel mogelijk mensen kennis krijgen van de techniek en een passende opleiding en baan kunnen vinden. Zo wordt de technische arbeidsmarkt verreikt en wordt deze arbeidsmarkt voorzien van nieuwe vakkrachten. Deze vakkrachten zijn hard nodig in de toekomst.